In één weekend de basis thema’s aanleren, toepassen op tekst en er mee spelen!

Thema’s  De basisthema’s zijn: personage, tekst, verbeelding, noodzaak, acties, mis en scène, energie, clichés en loslaten. In één weekend zullen deze thema’s worden behandeld en uitgediept aan de hand van verschillende speloefeningen en die we toepassen op teksten van Judith Herzberg. We sluiten het weekend af met een korte presentatie voor een klein publiek.

Vrijheid Voorop staat spelplezier, vrijheid en eigen inbreng. Je brengt dat wat je geleerd hebt meteen in praktijk, zodat je snel vertrouwd kan raken met de technieken en deze op natuurlijke wijze mee kan nemen naar je volgende toneelervaringen.

Diepgang De bootcamp bestaat uit twee volle weekenddagen om echt in te zoomen op de onderwerpen. De cursus is geschikt voor de beginnende speler tot de speler met ervaring. Ter voorbereiding moet je een dialoog leren uit het rijke oeuvre van Judith Herzberg. De bootcamp is ideaal om in korte tijd speels kennis te maken met wat acteren met tekst allemaal kan inhouden of een heel weekend voluit te genieten van het plezier van acteren.

Wanneer zaterdag en zondag 10:00-17:00

Data 26 en 27 nov 2022

Bijdrage €150 incl btw

Locatie Kunst en Cultuurgebouw T85, Tugelaweg 85, Amsterdam

Voor inschrijving of meer informatie stuur een mail naar mail@marikenbijnen.nl of vul onderstaand formulier in.

Of schrijf je in voor de Introductie avond op 14 september 19:30-20:30.