Een negendelige cursus over de basis en de meerdere lagen van acteren 

Thema’s  De thema’s uit de basiscursus zijn: personage, tekst, verbeelding, noodzaak, acties, mis en scène, energie, clichés en loslaten. Elke les zal één van deze thema’s worden behandeld en verder uitgediept aan de hand van verschillende speloefeningen. 

Vrijheid Voorop staat spelplezier, vrijheid en eigen inbreng. Je brengt dat wat je geleerd hebt meteen in praktijk, zodat je snel vertrouwd kan raken met de technieken en deze op natuurlijke wijze mee kan nemen naar je volgende toneelervaringen.

Diepgang De cursus bestaat uit 9 lessen en biedt genoeg ruimte om echt in te zoomen op de onderwerpen. De cursus is geschikt voor de net beginnende speler tot de speler met enige ervaring. Er hoeft weinig tot geen tekst geleerd te worden ter voorbereiding op de lessen. Als je al eerder hebt meegedaan aan de basis cursus wordt je deze cursus uitgedaagd om complexere scènes te maken en meer tekst te leren. De cursus wordt afgesloten met een toonmiddag waarbij met alle cursisten samenkomen om elkaar ons werk te laten zien.

Wanneer maandagavond 20:00 – 22:00

Data afgelast ivm Corona

Toonmiddag

Kosten €175

Locatie Kunst en Cultuurgebouw T85, Tugelaweg 85, Amsterdam

Voor inschrijving of meer informatie stuur een mail naar mail@marikenbijnen.nl of vul onderstaand formulier in:

Ivm Corona is er een maximum van negen deelnemers voor deze cursus