Lab Scrupule speelt Lou/Nora

Speel je liever het fictieve ‘poppenvrouwtje’ Nora uit Ibsens klassieker Een Poppenhuis? Of voel je je meer verwant met haar non-fictieve tijdgenoot en ‘femme fatale’ Lou Andrea Salomé en zet je die daarom bij voorkeur eens mooi op de planken? Met deze vraag startten de actrices van Lab Scrupule een repetitieproces dat uitmondde in Lou/Nora, een voorstelling over twee beroemde vrouwen, die misschien wel minder van elkaar verschilden dan je zou denken. 

Lou/Nora is een voorstelling vol onvolledige antwoorden, overbodige concepten, gemankeerde interpretaties, verlossende contrasten én gezellige tarantella’s. De vrouwen van Lab Scrupule lossen hun dilemma niet op. En de vraag is: doet een antwoord er werkelijk toe? 

Spelers: Loes Bastiaansen, Nicoline van der Heijden, Else de Jonge, Marjo Leupers, Maria Louridtz, Hennie Spronk, Hanneke Tonkens

Regie: Mariken Bijnen

Wanneer:  za 27 november om 20:00 en zo 28 november om 14:30

Entree: 15€

Waar: Theater Perdu , Kloveniersburgwal 86, Amsterdam

Reserveren:   klik hier om naar de website van Perdu te gaan

Flyer: Janine Toussaint, fine architecture Questions, j.toussaint@finearchitecturequestions.nl

Bij de ingang van het theater is een geldige CoronaCheck QR-code met geldige legitimatie verplicht, zoals is bepaald in het coronabeleid van de overheid.