Voorwaarden

Voorwaarden acteercursussen Mariken Bijnen najaar 2022

Betaling

De aanmelding is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Je kunt direct bij aanmelding via de website betalen met iDeal, of via de betaallink in de bevestiging die je per email ontvangt.
Na online betaling ontvang je daarvan een bevestiging per email. Deze email geldt als betalingsbewijs.
Als je tien dagen voor aanvang van de cursus nog geen betaling hebt gedaan en er is een wachtlijst dan kan jouw plek naar iemand van de wachtlijst gaan.
Afmelding kan tot tien dagen van tevoren, je krijgt dan je geld terug. Daarna ontvang je de helft van het cursusgeld retour.
Zeg je binnen 48 uur voor aanvang nog af of laat je niets van je horen en je komt niet opdagen dan ben je het hele bedrag verschuldigd. Kan iemand van de eventuele wachtlijst jouw plaats innemen, dan ben je niets verschuldigd.

Wachtlijst

Als een cursus vol zit (max 12 deelnemers) kan je op de wachtlijst komen.
Er wordt contact met je opgenomen zodra er een plek voor je is. Op dat moment kan je alsnog afzeggen zonder dat het financiële gevolgen heeft.
Als de cursus te weinig aanmeldingen heeft (minder dan 8 deelnemers) dan kan er tot een week van te voren besloten worden de cursus niet door te laten gaan. Je ontvangt dan je cursusgeld terug.

Ziekte en/of Corona

Er wordt tijdens de lessen ten alle tijden rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.
Mocht er een les uitvallen ivm ziekte van de docent dan wordt er gezamenlijk gezocht naar een datum om deze les in te halen.
Bij klachten en een positieve zelftest word je gevraagd om thuis te blijven.