Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd. Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd.
Binnenkort te zien

Toneelgroep Kluif!

The Beauty Queen of Leenane

tekst: Martin McDonagh
regie: Mariken Bijnen
vr 13 oktober 2023 Polanentheater Amsterdam
za 14 oktober 2023 Polanentheater Amsterdam
zo 15 oktober 2023 Polanentheater Amsterdam

Hieronder eerdere voorstellingen waar Mariken Bijnen de regie van heeft gedaan ofwel als regisseur heeft bijgedragen.

Klik op een kolomtitel om de lijst te sorteren op jaar, titel of toneelgezelschap. Klik nogmaals voor omgekeerde volgorde.

Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd.Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd.Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd.Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd.Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd.Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd.Momenteel zijn er geen voorstellingen geprogrammeerd.
jaartiteltheatergroep
2010Dood van een handelsreizigerTheatergroep Zout
2013Op een onbewoond eilandMoving Arts Project
2014Lysistrata by Salt inc.Theatergroep Zout
2014De LefhebbersMoving Arts Project
2015Ceci n'est pas un rhinoTheatergroep Zout
2015TegenpolenMoving Arts Project
2015Romeo | JuliaMoving Arts Project
2016StilTheatergroep Zout
20165X HWTheatergroep Zout
2016HEIMontPOPt speelt DE BAASMoving Arts Project
2017WAAGMoving Arts Project
2018VoorbijTheatergroep Zout
2018AardgastenTheatergroep Hollands Glorie
2019Koekje van eigen deegVerhalenfestival Jordaan
2019Tussen wal en schipVerhalenfestival Jordaan
20205X De KersentuinLab Scrupule
2020Love for love in lockdownTheatergroep Zout
2021Niks te zienVerhalenfestival Jordaan
2021Het JachtgeweerTT Theaterproducties
2021Lou/NoraLab Scrupule
2022Augustus OklahomaTheatergroep Vuur
2022Oscar en zijn moederWapenbroeders
2023Cijfers / De moeder van IcarusTheatergroep Illuster