Mariken Bijnen verzorgt acteerlessen, is actrice en maakt theaterproducties. Zij is gevestigd te Amsterdam en geregistreerd onder KvK 56318456.
Mariken is bereikbaar via het contactformulier op deze website of per mail via mail@marikenbijnen.nl

KAARTVERKOOP

Voor voorstellingen waarvan Mariken zelf de kaartverkoop verzorgt kunnen toegangskaarten worden besteld via deze website. Daarvoor gelden onderstaande voorwaarden.
Indien de kaartverkoop wordt verzorgd door andere partijen, bijvoorbeeld de theatergroep of het theater, gelden de voorwaarden van de betreffende aanbieder.

VOORWAARDEN

Uitsluitend betaalde toegangsbewijzen zijn geldig. Van betaling via deze website ontvang je een bevestiging per email. Deze email geldt als betalingsbewijs.

RESTITUTIE

Bij het niet doorgaan van een aktiviteit wegens overmacht of externe omstandigheden wordt indien mogelijk een alternatief aangeboden of kun je op verzoek restitutie ontvangen. Als er geen alternatief mogelijk is wordt restitutie aangeboden.
Indien u zelf besluit niet naar de voorstelling te komen wordt in principe geen restitutie gegeven. De beoordeling hiervan vindt plaats in onderling overleg.
Kaarten die niet juist, te veel of foutief aangekocht zijn, worden niet vergoed.

WEBSITE

Alle informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.
Mariken Bijnen is niet verantwoordelijk voor de content op de aan deze website gekoppelde bestanden / websites waarnaar wordt verwezen.

AUTEURSRECHTEN

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming informatie, teksten, foto’s of enig andere inhoud van deze website te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Toneelstukken en foto’s vallen onder het auteursrecht.

KLACHTEN en SERVICE

Mariken stelt het bijzonder op prijs wanneer je je vraag, probleem of klacht kenbaar maakt. Want zo kan zij proberen een passende oplossing te vinden. Bovendien biedt het de kans om de dienstverlening te verbeteren. Dit kan via het contactformulier op deze website.